fbpx

Proef de tijd van het jaar

Thorvalds ideeën over smaak hebben zich natuurlijk niet van de ene op de andere dag gevormd. De trefzekerheid in het combineren van smaken valt te herleiden tot een gedegen opleiding in de klassieke Franse keuken en zijn talent om het eigentijdse element in zijn keuken te integreren. Na Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde deed hij ervaring op in de keukens van ‘t Laurierblad in Berlare en Franse restaurants Michel Bras in Laguiole en Alain Ducasse in Monte Carlo.

Thorvald: “Klassiek? Ja, dat is de basis, maar mijn keuken is in meer dan één opzicht eigentijds. Het ingrediënt – de smaak – staat bij mij altijd voorop. Ik besef dat ik nooit beter kan koken dan de kwaliteit van mijn producten. Met mijn keuken volg ik de seizoenen op de voet. Daardoor proef je bij mij altijd de tijd van het jaar. Of het nu vis, groente of wild betreft; smaak staat voorop.

Contact

Restaurant Apicius
Van der Mijleweg 16 · 1901 KD Bakkum · +31 (0)251 676 760

Openingstijden
De reguliere openingstijden dinsdag tot zaterdag.
Lunch binnenkomst tussen 12.00 en 14.00 uur.
Diner binnenkomst tussen 18.00 en 21.00 uur.

Vakantiesluitingen
Van 21 april 2024 tot en met 29 april 2024.
Van 7 juli 2024 tot en met 29 juli 2024.
Van 6 oktober 2024 tot en met 14 oktober 2024.

PLAN UW ROUTE NAAR APICIUS


Contactformulier
Via dit contactformulier kunt u ons een vraag stellen of een opmerking plaatsen. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord.

Name
Email
Message

Bedankt! Succesvol verzonden.
Error! Probeer het alstublieft opnieuw.
powered by reclame aan de kust © Restaurant Apicius - Privacyverklaring